PREMI UPEC 2011 A LA COMISSIÓ, “GENERACIÓ TOP”
PREMI UPEC 2011 A LA COMISSIÓ, “GENERACIÓ TOP”

ASSOCIACIÓ CATALANA D’EXPRESOS POLÍTICS

PREMI UPEC 2011 A LA COMISSIÓ

“GENERACIÓ TOP

La Universitat Progressista d’Estiu de Catalunya ha acordat atorgar, per unanimitat de la seva Junta Directiva, el premi UPEC 2011 a la Comissió Generació TOP, per la seva constribució al reconeixement històric i la seva reivindicació de la generació que als anys seixanta i setenta va lluitar per la llibertat, la Generació TOP. La Junta de la UPEC fa extensible aquest reconeixement a tots els membres de l’Associació en tant que entitat marc des de la qual es va crear la Comissió.

La UPEC cada any porta a terme el lliurament de premis a persones, entitats o projectes en reconeixement a la tasca o la trajectòria que desenvolupen. En els darrers anys han rebut la distinció José Saramago, Fatima Ghailan, la Comissió per la Dignitat o Ignasi Fina, entre d’altres. El lliurament del premi tindrà lloc el dia 8, a les 12 hores, a la Sala Brigadistes de la UGT de Barcelona (Rambla Santa Mònica, núm. 10), en el marc de la cloenda de les VII Jornades de la UPEC, que, sota el lema “Resistències”, es portaran a terme del 4 al 8 de juliol.